Despre noi

Eficienta in miscare, excelenta in livrare!

Suntem o companie cu o echipa experimentata si cunostinte bogate. Ne diferentiem pe piata prin abordarea noastra personalizata, fiind recunoscuti pentru increderea pe care o inspiram, proactivitate si dedicare.
Compania noastra este un furnizor de solutii logistice independent, cu sediul in Romania. Avand o extinsa retea de agenti si parteneri la nivel global, suntem capabili sa oferim clientilor nostri o gama completa de servicii logistice.

2007

Povestea noastra

a inceput in 2007, cand am demarat cu o echipa modesta si un depozit de 400 de metri patrati, focalizandu-ne initial pe transporturile nationale si depozitarea pe termen scurt a marfurilor.

Prin respectarea

promisiunilor noastre si investitii continue in echipa, am construit o reputatie solida, evidentiata prin parteneriate de durata cu clienti din diverse domenii de activitate.

2010

Suntem partenerii

BRING CARGO in Romania, beneficiind nu doar de avantajele unei retele globale, ci si de know-how si experienta logistica.

Indiferent de dimensiunea

afacerii dumneavoastra, fie ca este vorba despre o companie mica sau o corporatie mare, FIRST TEAM LOGISTIC reprezinta solutia pentru o gama variata de servicii logistice.

In prezent

Gestionam depozite cu o suprafata totala de peste 10000 metri patrati , avand o echipa formata din 50 de colegi

Elena Sclipei

Director Economic

George Dobrescu

Director General

Georgiana Milea

Resurse Umane (secretariat)

Valentin Dorobantu

Director Logistica

Daniel Tudorache

Manager Depozit

Mircea Dobre

Manager Depozit

Laurentiu Nita

Manager Depozit

Antonia Feleaga

Manager Transport

Iuliana Ion

Coordonator Transport

Povestea de Succes a Firmei

Infiintata in 2007, in Bucuresti, FIRST TEAM LOGISTIC a aparut ca o viziune de a redefini logistica, chiar daca s-a confruntat inca de la inceput cu provocarile unei concurente acerbe in domeniu. Calatoria noastra a inceput cu o echipa mica si o idee mare a fondatorului nostru, George Dobrescu: furnizarea de servicii logistice de inalta calitate si eficienta, alaturi de crearea unui mediu de lucru placut in companie. 

Te gandesti la un proiect?

Hai sa

Depozit zona de sud Bucuresti
Depozit zona de vest Bucuresti