Infiintata in 2007, in Bucuresti, FIRST TEAM LOGISTIC a aparut ca o viziune de a redefini logistica, chiar daca s-a confruntat inca de la inceput cu provocarile unei concurente acerbe in domeniu. Calatoria noastra a inceput cu o echipa mica si o idee mare a fondatorului nostru, George Dobrescu: furnizarea de servicii logistice de inalta calitate si eficienta, alaturi de crearea unui mediu de lucru placut in companie.

Capitolul 1: Inceputurile

Echipa s-a format atunci cand lui George s-au alaturat mai multi profesionisti si a achizitionat in leasing doua autoutilitare pentru transport marfa. Impreuna, au inchiriat un depozit modest si au inceput sa transporte marfuri la nivel local. Prin munca sustinuta si construirea unor relatii solide cu clientii, au castigat o reputatie de incredere. Intr-un timp scurt, echipa FIRST TEAM LOGISTIC a devenit cunoscuta pentru promptitudine si profesionalism.

Capitolul 2: Extinderea

In 2010, printr-o conjunctura favorabila, am devenit agent in Romania al COMBITRANS SWEDEN (actualmente BRING CARGO), o importanta firma de logistica din Suedia. Aceasta colaborare nu numai ca a adus beneficii prin asocierea cu o companie cu traditie si o vasta experienta in domeniul logistic, dar a deschis si noi oportunitati de afaceri pentru companie datorita extinderii retelei sale. Am investit in noi camioane si tehnologie, punand accent pe eficienta si transparenta, care au devenit punctele noastre forte.

Capitolul 3: Parteneriate Strategice

Recunoasterea faptului ca succesul nu deriva doar din eforturile individuale si munca sustinuta, ci si din colaborare, a stat la baza deciziei fondatorului George de a stabili parteneriate cu companii de transport rutier, maritim si aerian, precum si cu furnizori de servicii vamale. Aceste parteneriate strategice au permis FIRST TEAM LOGISTIC sa ofere solutii complete de logistica, cuprinzand toate aspectele, de la depozitare si transport pana la vamuire si livrare la destinatie.

Capitolul 4: O Echipa Unita

Secretul FIRST TEAM LOGISTIC a fost intotdeauna echipa sa. Recrutand oameni pasionati de logistica, cu experienta si dedicare, s-a creat un mediu de lucru in care fiecare angajat se simtea valorizat si motivat sa ofere cele mai bune servicii. Aceasta sinergie a fost reflectata in calitatea serviciilor oferite, ceea ce a contribuit la satisfactia si loialitatea clientilor.

Capitolul 5: Recunoasterea si Viitorul

Astazi, FIRST TEAM LOGISTIC este o companie logistica respectata, recunoscuta pentru parteneriatele sale globale si pentru calitatea serviciilor oferite. Prin colaborari stabile cu diverse companii din diferite domenii, firma si-a consolidat pozitia in piata. George ramane implicat activ in gestionarea afacerii, lucrand cot la cot cu o echipa dedicata de peste 40 de colegi.

Povestea Continua

Ceea ce a inceput ca o mica firma s-a transformat intr-o companie recunoscuta in lumea logistica. Povestea FIRST TEAM LOGISTIC este un exemplu viu al perseverentei, pasiunii si viziunii in lumea afacerilor. Succesul nostru nu vine doar din eforturile individuale, ci si din colaborarea stransa cu partenerii si angajatii nostri. Iata cateva aspecte cheie:

 • despre noi...

  Misiunea noastra

  Misiunea noastra este de a furniza solutii logistice personalizate, eficiente si sigure, adaptate nevoilor si cerintelor clientilor nostri. Pentru a atinge acest obiectiv, ne bazam pe o echipa de specialisti calificati, pe o flota moderna de vehicule si pe un sistem informatic performant, care ne permite sa monitorizam si sa optimizam in mod constant procesele logistice. 

 • despre noi...

  Viziunea noastra

  Viziunea noastra este de a deveni un partener de incredere si de lunga durata pentru clientii nostri, contribuind la dezvoltarea sustenabila a mediului de afaceri si a societatii. Ne asumam angajamentul de a respecta standardele ridicate de calitate, siguranta si responsabilitate sociala. Ne dedicam investitiilor in inovatie si dezvoltare, adaptandu-ne mereu la schimbarile si provocarile pietei. 

 • despre noi...

  Valorile noastre

  Valorile noastre se regasesc in orientarea catre client, integritate, transparenta, respect, colaborare si excelenta. Aceste principii ne ghideaza in fiecare aspect al activitatii noastre si ne definesc drept o companie logistica de top.  

  Depozit zona de sud Bucuresti
  Depozit zona de vest Bucuresti