Servicii

Eficienta in miscare, excelenta in livrare!

Suntem o companie cu o echipa experimentata si cunostinte bogate. Ne diferentiem pe piata prin abordarea noastra personalizata, fiind recunoscuti pentru increderea pe care o inspiram, proactivitate si dedicare.
Compania noastra este un furnizor de solutii logistice independent, cu sediul in Romania. Avand o extinsa retea de agenti si parteneri la nivel global, suntem capabili sa oferim clientilor nostri o gama completa de servicii logistice.

Transport Aerian

Transformam provocarile in oportunitati: expeditorii nostri sunt specialisti cu o vasta experienta si cunostinte despre cum sa gaseasca cea mai potrivita solutie. Transportul aerian este potrivit atunci cand vine vorba despre transporturi critice de timp, iar serviciul variaza de la expedierea de colete mici pana la module mari care umplu intregi avioane de transport. FIRST TEAM LOGISTIC colaboreaza cu companii aeriene de renume pentru a oferi acoperire globala.

Transport Maritim

Transportul maritim este una dintre cele mai vechi si importante modalitati de transport la nivel global, eficient atat din punct de vedere al costurilor, cat si mai ecologic. Este utilizat pentru a transporta marfuri pe distante mari, conectand continente si facilitand comertul international. Peste 80% din comertul international este reprezentat de transportul naval.

Transport Rutier

Prioritatea noastra este sa facem procesul de transport cat mai usor pentru dumneavoastra. La FIRST TEAM LOGISTIC suntem dedicati sa oferim solutii eficiente de transport rutier pentru clientii nostri atat la nivel intern, cat si international. Indiferent de dimensiunea sau greutatea marfurilor, suntem aici sa va ajutam.

Transporturi Speciale / Expres

Transportul rutier de marfuri expres cu autoutilitare de 3,5 tone este o solutie rapida si eficienta pentru a livra marfurile in timp util. Aceste vehicule sunt ideale pentru transporturile urgente, iar capacitatea lor de incarcare le face potrivite pentru o varietate de incarcaturi.

Asistenta Vamala & Declaratie Intrastat

Eficienta in miscare, excelenta in livrare!

Asistenta vamala este o componenta esentiala a procesului de import si export. Aceasta implica trecerea marfurilor peste granitele internationale prin punctele de control vamal si indeplinirea formalitatilor vamale inainte ca acestea sa fie eliberate la destinatia finala. Procesul de vamuire este complex si necesita precizie si expertiza pentru a evita intârzierile, amenzile si alte probleme. 

Declaratia statistica Intrastat este un instrument esential pentru colectarea datelor privind comertul cu bunuri intre tarile din Uniunea Europeana. 

Indiferent de locatie, ne angajam sa asiguram servicii de calitate si sa satisfacem nevoile clientilor nostri in domeniul logistic

Bucuresti
Giurgiu
Galati
Constanta
Mangalia
Iasi
Siret

Depozitare

Eficienta in miscare, excelenta in livrare!

FIRST TEAM LOGISTIC isi desfasoara activitatea principala de logistica in zona de sud a Romaniei, operand doua depozite logistice cu o suprafata totala de peste 10.000 de metri patrati. Prin intermediul retelei noastre de parteneri, oferim servicii logistice, inclusiv stocare si manipulare de marfuri, in urmatoarele locatii.

Indiferent de locatie, ne angajam sa asiguram servicii de calitate si sa satisfacem nevoile clientilor nostri in domeniul logistic.  

Constanta
Oradea
Brasov
Alba Iulia
Deva
Cluj-Napoca
Galati
Giurgiu
Iasi