TRANSPORT AERIAN

Transformam provocarile in oportunitati

Expeditorii nostri sunt specialisti cu o vasta experienta si cunostinte despre cum sa gaseasca cea mai potrivita solutie.

Transportul aerian este potrivit atunci cand vine vorba despre transporturi critice de timp, iar serviciul variaza de la expedierea de colete mici pana la module mari care umplu intregi avioane de transport.

FIRST TEAM LOGISTIC colaboreaza cu companii aeriene de renume pentru a oferi acoperire globala.

Ne concentram pe cerintele specifice ale clientilor si adaptam solutiile pentru a asigura un transport eficient si optimizat din punct de vedere al costurilor.

1.

FIRST TEAM LOGISTIC dispune de experienta si expertiza interna pentru a satisface toate tipurile de solutii de transport aerian..

2.

Indiferent daca este vorba despre un pachet mic sau un volum mai mare de marfa, ne angajam sa oferim cea mai buna si mai rapida solutie, cu preturi competitive.

3.

Cu cat ne furnizati mai multe informatii, cu atat putem oferi o solutie mai bine adaptata. Termenii si conditiile comerciale, necesitatea livrarii/preluarii “door-to-door“, caracteristicile speciale ale marfii – sunt exemple de informatii utile.

4.

Timpul este esential, iar transportul aerian este alegerea potrivita pentru a asigura livrarea prompta a marfurilor catre destinatie.

Transportul aerian reprezinta una dintre cele mai rapide si eficiente modalitati de transport a marfurilor in intreaga lume. Indiferent daca este vorba despre un pachet mic sau un volum mare de marfuri, acesta ofera avantaje considerabile in ceea ce priveste timpul de livrare si accesibilitatea destinatiilor.

Una dintre principalele caracteristici ale transportului aerian este viteza sa. Avioanele pot parcurge distante mari intr-un timp relativ scurt, ceea ce face ca transportul aerian sa fie ideal pentru livrari urgente sau pentru marfuri care trebuie sa ajunga la destinatie intr-un timp scurt. Acest aspect este deosebit de important in industria comertului electronic, in cazul livrarilor de bunuri de consum sau a echipamentelor medicale de urgenta.

Pe langa viteza de livrare, transportul aerian ofera si accesibilitate la destinatii din intreaga lume. Avioanele pot ajunge in zone in care alte modalitati de transport, cum ar fi transportul rutier sau maritim, ar putea intampina dificultati logistice sau ar fi mult mai lente. Acest lucru face ca transportul aerian sa fie alegerea ideala pentru companiile implicate in comertul international sau in distributia globala a marfurilor.

Un alt avantaj al transportului aerian este gradul sau ridicat de siguranta si securitate. Industria aeriana impune standarde ridicate de siguranta si control, iar marfurile sunt supuse unor proceduri riguroase de verificare si monitorizare inainte si pe parcursul calatoriei lor. Aceste masuri asigura ca marfurile sunt protejate impotriva daunelor si a pierderilor si ca ajung in conditii optime la destinatie.

In plus, transportul aerian ofera si flexibilitate in ceea ce priveste tipurile de marfuri care pot fi transportate. De la marfuri perisabile si produse farmaceutice pana la echipamente tehnologice si piese de schimb industriale, avioanele pot transporta o gama diversa de marfuri, fie ca este vorba despre articole de dimensiuni mici sau de marfuri cu dimensiuni mari si grele.

In ceea ce priveste costurile, transportul aerian poate fi perceput uneori ca fiind mai scump decat alte modalitati de transport, cum ar fi transportul rutier sau maritim. Cu toate acestea, costurile pot fi justificate de avantajele pe care le ofera in ceea ce priveste timpul de livrare si accesibilitatea la destinatie. In plus, exista diverse optiuni si servicii disponibile, iar companiile de transport aerian se straduiesc sa ofere solutii personalizate si competitive pentru nevoile specifice ale clientilor lor.

FT LOGISTIC

FIRST TEAM LOGISTIC

Depozit zona de sud Bucuresti
Depozit zona de vest Bucuresti