TRANSPORT MARITIM

Transformam provocarile in oportunitati

ECHIPA NOASTRA

Are capacitatea de a aranja cea mai buna solutie prin parteneriate si cooperari cu transportatorii de containere de pe piata. .

Aceasta se refera atat la containere standard, cat si la containere speciale. Daca incarcatura este de dimensiuni mai mici decat un container plin, putem organiza LCL (Less than Container Load) prin co-incarcare cu alte incarcaturi, pentru a fi mai rentabil.

Transportul maritim este una dintre cele mai vechi si importante modalitati de transport la nivel global, eficient atat din punct de vedere al costurilor,   cat si mai ecologic. Este utilizat pentru a transporta marfuri pe distante mari, conectand continente si facilitand comertul international. Peste 80% din comertul international este reprezentat de transportul naval.  

Expeditorii nostri au expertiza si experienta necesare pentru a coordona si efectua transport maritim complex. Ne asumam sarcinile de planificare, efectuare si urmarire a transportului de la incarcare pana la livrare. Indiferent de tipul de marfuri sau de portul de incarcare si descarcare, suntem dedicati valorii si eficientei in proiectele de transport maritim ale clientilor nostri. Acoperim toate tipurile de marfuri, de la transporturi mari la cele mici, din diverse industrii.   

FT LOGISTIC

FIRST TEAM LOGISTIC

Depozit zona de sud Bucuresti
Depozit zona de vest Bucuresti